Το ψάρι που εθεάθη σε λίμνη στην Κίνα, φαίνεται σαν να έχει ανθρώπινα μάτια, στόμα και μύτη. Για τι ακριβώς πρόκειται, καθώς υπάρχει στην πραγματικότητα.

Άφωνος έμεινε ένας επισκέπτης σε χωριό στη νότια Κίνα όταν αντίκρισε ένα ψάρι που φαινόταν να έχει ανθρώπινο πρόσωπο να ξεπροβάλει από λίμνη. Το εν λόγω βίντεο, που έκανε, όπως ήταν φυσικό, τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, δείχνει έναν κυπρίνο με ραβδώσεις, που μοιάζουν με στόμα, μύτη και μάτια ενός ανθρώπου.

Το απίστευτο αυτό θέαμα απαθανατίστηκε μέσα στην εβδομάδα από επισκέπτη στην περιοχή του Κούνμινγκ, έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, σύμφωνα με το Feidian Videos. Ακολούθως το 15 δευτερολέπτων βίντεο ανέβηκε στο Weibo, το κινέζικο Twitter, αφήνοντας τους πάντως αποσβολωμένους και τρομοκρατημένους.

Οι κυπρίνοι είναι γνωστό ότι έχουν σημάδια, που μπορεί να παραπέμπουν σε ανθρώπινο πρόσωπο αλλά σπανίως βλέπει ο απλός κόσμος ένα τέτοιο ψάρι. Υπάρχουν αναφορές για θεάσεις “ανθρωπόμορφων” ψαριών στην Ταϊβάν και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή : news247