Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεξαχθούν , την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου για την εκλογή των νέων μελών της τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ), πρώην ΝΟΔΕ, αποτελούν για όλους εμάς, έναν κινητήριο μοχλό για την ενότητα, τη σταθερότητα και συνάμα την ανανέωση του κόμματός μας.

Ένα κόμμα και μία κυβέρνηση που «αγκαλιάζει» όλους του πολίτες αυτής της χώρας, χωρίς διακρίσεις και μικροπρεπή συμφέροντα.

Η νέα ΔΕΕΠ Κέρκυρας θα αποτελέσει πρότυπο δείγμα της ενωτικής παρουσίας των στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας στο νησί.

Έχοντας ως προτεραιότητα και στόχο την ουσιαστική προσφορά της ΝΟΔΕ Κέρκυρας εκφράζω με υπερηφάνεια την υποψηφιότητά μου ως Πρόεδρος της . Μία υποψηφιότητα που προήρθε από την κοινωνία της Κέρκυρας και προσυπογράφεται από  τον επιχειρηματικό κόσμο, τον κόσμο του τουρισμού, του αγροτικού τομέα, των επιστημόνων και κυρίως της νεολαίας μας.

Τη Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία θα πιο ισχυρή και πιο ανανεωμένη σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στο νησί μας.

Η ΔΕΕΠ Κέρκυρας θα αποτελέσει ενεργό δίαυλο επικοινωνίας του τόπου μας με την κυβέρνηση. Δεν θα αναδείξουμε μόνο τα προβλήματα που ταλαντεύουν το νησί και τους πολίτες μας, αλλά θα διεκδικήσουμε άμεσα την έμπρακτη  επίλυσή τους. Έχουμε τις γνώσεις, έχουμε την εμπειρία και πάνω από όλα αγαπάμε ιδιαίτερα τον τόπο μας.

Ο ρόλος μας θα είναι θεσμικός και πάνω από όλα ενωτικός. Όλοι μας είμαστε αγωνιστές της παράταξης μας που ανέδειξε τη Δημοκρατία στη χώρα μας και σήμερα βρίσκεται  στην κυβέρνηση υπό την αξιέπαινη  ηγεσία του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, που με τη διακυβέρνησή του οδηγεί τη χώρα σε ένα καλύτερο αύριο, αδιακρίτως,για όλους τους πολίτες της.

Στη ΝΟΔΕ Κέρκυρας όλοι διαχρονικά οι Πρόεδροι της και τα μέλη της έχουν αφήσει το δικό τους θετικό αποτύπωμα. Εμείς θέλουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη στο κόμμα, αλλά και την κοινωνία μας. Τα γραφεία της Νομαρχιακής θα είναι πάντα ανοικτά για όλους. Χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Θα αφουγκραστούμε τις προτάσεις, τους προβληματισμούς, τις ιδέες όλων των συμπαραστατών μας, για να καταφέρουμε  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συμβάλλουμε στις νέες νίκες του κόμματός μας στον τόπο μας, αλλά και ευρύτερα στη χώρα μας.

Ενδεικτικό της δυναμικής μας υποψηφιότητας,για τη διεκδίκηση της ΔΕΕΠ Κέρκυρας, είναι ότι στηρίζεται από πρόσωπα καταξιωμένα, ενεργούς πολίτες,που μέσω των ικανοτήτων, της εμπειρίας και την αγάπη τους για τον τόπο, θα σηματοδοτήσουν την ανανέωση στη Ν.Δ.και τη διεύρυνση του κόμματος μας.