Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε χθες το βράδυ, 14 Νοεμβρίου, στη δεύτερη ημέρα των επιδείξεων της Εβδομάδας Μόδας στο Ωδείο Αθηνών.

Εκεί, την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στη «Γη της Ελιάς». Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη σκηνή στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, που απαθανατίστηκε να συγκινείται με το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου, ενώ μίλησε και για την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου.

«Η “Γη της Ελιάς” είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, ένα στήριγμα ψυχολογικό για πολλούς λόγους, δημιουργικό για πάρα πολλούς λόγους. Το χαίρομαι, το απολαμβάνω και χαίρομαι που αγαπήθηκε αυτός ο ρόλος και αυτή η σειρά. Η Αθηνά είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα που κουβαλά τα τραύματά της, αλλά βρίσκει πάντα τρόπο να σηκώνεται όταν πέφτει, όπως θα έπρεπε να κάνουμε και στη ζωή μας» ανέφερε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Μιλώντας για τη viral σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου στη «Γη της Ελιάς»: «Είναι στιγμές που το συναίσθημα το πραγματικό, ταυτίζεται με το συναίσθημα του ρόλου».

Όσο για την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, η Άντζελα Γκερέκου είπε: «Η κορούλα μου, μού απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου και για όλα τα παιδιά, που προσπαθούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα