Με μια ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook η ποδοσφαιρική ομάδα ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ ενημερώνει για το κρούσμα που ειπώθηκε ότι υπάρχει στην ομάδα και ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα από τα τεστ που διενεργήθηκαν στους ποδοσφαιριστές. Έτσι συνολικά είναι τρεις ποδοσφαιριστές θετικοί από δύο διαφορετικές ομάδες της Νότιας Κέρκυρας. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές από ομάδα της Α1 και ένα ποδοσφαιριστή από την ομάδα του ΑΟ Αστέρα Πετριτή.
Δείτε αναλυτικά την ενημέρωση:
Στα πλαίσια της απόλυτης διαφάνειας, σας ενημερώνει ότι επιβεβαιωμένο κρούσμα στο σωματείο μας δεν υπάρχει.
Με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια τόσο των ποδοσφαιριστών μας όσο και του προπονητικού επιτελείου αναστέλλουμε τις προπονήσεις μας μέχρις νεοτέρας.
Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών από την στιγμή που 2 ποδοσφαιριστές μας εξετάστηκαν σήμερα ημέρα Παρασκευή 9/10/2020 και ώρα 2 το μεσημέρι χωρίς συμπτώματα και αφού προ ημέρων είχαν έρθει σε επαφή με τον μαθητή του Λυκείου Λευκίμμης όπου και βρέθηκε θετικός.
Τα αποτελέσματα δε όπου αναφέρθηκαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν βγει ούτε αρνητικά αλλά ούτε και θετικά και αναμένουμε τα αποτελέσματα τους.