Την προσεχή Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο θα ξεκινήσει η ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας την Επισκοπή στο πλαίσιο της 3ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός των «Φαιάκων», Δημήτρης Σπανός, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός του Βραζιλιάνου Μπρούνο Μότα, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν ελαφρύ τραυματισμό, ο οποίος ωστόσο, δεν προκαλεί ανησυχία στο ιατρικό και το προπονητικό επιτελείο του ΑΟΚΚ.

Ο Δημήτρης Σπανός, εξάλλου, μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τόσο του Εμιλιάνο Βίλα, όσο και του Αλέξανδρου Κόντου, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκαν στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Παναιτωλικό και είχαν ως αποτέλεσμα την αντικατάστασή τους κατά τη διάρκεια του ματς.

Σημειώνεται ότι η ένταση των προπονήσεων, μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες προετοιμασίας, έχει πέσει, με τον τεχνικό της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, Δημήτρη Σπανό, να έχει προγραμματίσει εργομετρικά μετά το κυριακάτικο ματς Κυπέλλου με την Επισκοπή για να δει την κατάσταση των παικτών του λίγες μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος της Football League, η οποία πιθανότατα θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου.