Κάθισε σε μια καρέκλα και έγειρε πίσω το κεφάλι του για πέντε λεπτά. Όσοι παρακολουθούσαν την παράσταση δεν κατάλαβαν αρχικά τι συνέβαινε.

Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι  ήταν μέρος από την παράσταση και ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιο από τα γνωστά του αστεία.

Ο λόγος για τον διάσημο stand-up comedian, Ian Cognito, που όπως αναφέρει το BBC, άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στην σκηνή. Αιτία του θανάτου του το έμφραγμα.

Η παράσταση που παιζόταν στο Lone Wolf Comedy Club, στο μπαρ The Atic bar στο Μπίσεστερ το βράδυ της Πέμπτης, είχε τραγικό τέλος.

Όσοι βρίσκονταν στο χώρο διασκέδαζαν με τα αστεία του Ian Cognito. Όταν όμως συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο όταν έφτασε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του ηθοποιού!

Οι διασώστες ζήτησαν από το κοινό να εγκαταλείψει τον χώρο και προσπάθησαν μάταια να το επαναφέρουν στην ζωή. Μάλιστα όπως περιέγραφαν αργότερα κάποιοι από τους θεατές αισθάνθηκαν πολύ άσχημα αφού εκείνος πέθαινε κι εκείνοι γελούσαν μαζί του νομίζοντας ότι κάνει πλάκα.

Το τραγικό ήταν ότι 10 λεπτά περίπου πριν πάθει το έμφραγμα έκανε πλάκα λέγοντας ότι θα πάθει εγκεφαλικό!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

πηγη: altsantiri