Η αεροπορική εταιρεία Austrian Airlines ανακοίνωσε το νέο της ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο θα ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου προς διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Στο πρόγραμμα της εταιρείας υπάρχουν και πτήσεις προς τα νησιά του Ιονίου ωστόσο αυτές θα ξεκινήσουν σε διαφορετική χρονική περίοδο.

Αναλυτικά αυτό θα έχει ως εξής:

 

ΒΙΕΝΝΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ

-Από τις 4 Ιουλίου θα εκτελείται μία πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο ενώ από τον Αύγουστο θα υπάρχουν πέντε πτήσεις κάθε Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη και Σάββατο(2).

 

ΒΙΕΝΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

-Από τις 3 Ιουλίου θα εκτελείτε μία πτήση την εβδομάδα κάθε Παρασκευή ενώ από τον Αύγουστο θα υπάρχουν πέντε πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη(2) , Πέμπτη και Παρασκευή(2).

 

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΚΤΙΟ(ΛΕΥΚΑΔΑ/ΠΡΕΒΕΖΑ)

-Από την 1η Αυγούστου θα εκτελούνται τρεις πτήσεις την εβδομάδα κάθε Σάββατο(2) και Κυριακή.

 

ΒΙΕΝΝΗ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

-Από τις 7 Αυγούστου θα εκτελείτε μία πτήση την εβδομάδα κάθε Παρασκευή.

 

Συνοψίζοντας λοιπόν προς την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο η εταιρεία θα ξεκινήσει τις πτήσεις της από τον Ιούλιο αυξάνοντας τα δρομολόγια από τον Αύγουστο ενώ προς το Άκτιο και την Κεφαλονιά το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τον Αύγουστο και μάλιστα προς το νησί μας θα έχουμε τις λιγότερες πτήσεις οι οποίες θα τελειώσουν και νωρίτερα.

Το πρόγραμμα της Austrian επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά ότι το νησί μας δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των εταιρειών………!!!

Πηγή: kefeloniapress.gr