Ένα tweet του Έλληνα τενίστα έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων.

Η Μελβούρνη θα είναι για τον Στέφανο Τσιτσιπά, μια πόλη που δύσκολα θα ξεχάσει καθώς εκεί πέτυχε τη μεγαλύτερή του -έως τώρα- επιτυχία. Να προκριθεί στους «4» ενός τουρνουά Grand Slam, το Αυστραλιανό Open.

Κι ενώ ο 20χρονος τενίστας έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια τόσο για την Μελβούρνη όσο και για την Αυστραλία γενικότερα, το τελευταίο του tweet, στο οποίο αναφέρεται στην πόλη, ξεσήκωσε αντιδράσεις.

«Μελβούρνη σε αγαπώ, αλλά σε παρακαλώ άσε με μόνο μου, μόνο για μια ημέρα», έγραψε ο Τσιτσιπάς στο Twitter και η ανάρτησή του αυτή, ερμηνεύτηκε από πολλούς ως… καβάλημα του καλαμιού.

Stefanos Tsitsipas

@StefTsitsipas

Melbourne I love you but please leave me alone, just for a day.

443 people are talking about this

Δείτε κάποια από τα σχόλια που δέχθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από αυτό το tweet, όπου μεταξύ άλλων, τον προτρέπουν να είναι «ευγνώμων», τον προειδοποιούν ότι θα «μετανιώσει αυτή την ανάρτηση» και τονίζουν ότι τους «απογοήτευσε».

Φυσικά, αυτού του είδους τα σχόλια δεν ήταν τα μοναδικά που δέχθηκε ο Έλληνας τενίστας. Ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που του προτείνουν τρόπους για να ξεκουραστεί και να δώσει χρόνο στον εαυτό του, γιατί όπως τονίζουν, το αξίζει.