Φέτος, τα βλέμματα στρέφονται στα ελληνικά Rafale, αλλά και το ελβετικό μαχητικό F18, το αεροπλάνο του τηλεοπτικού Maverick του Top Gun.

Χιλιάδες κόσμο προσέλκυσε το μεγαλύτερο αεροπορικό σόου της Ελλάδας, με τα βλέμματα φέτος να τραβούν τα ελληνικά Rafale, καθώς και το ελβετικό F18C Hornet, το αεροσκάφος του τηλεοπτικού Maverick από την ταινία Top Gun.

Οι λάτρεις των ακροβατικών, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου θα απολαύσουν τις απογειώσεις και τις προσγειώσεις πτητικών μέσων, καθώς θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Φέτος, τα βλέμματα αναμένεται να τραβήξουν τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale αλλά και το ελβετικό μαχητικό F18, το αεροπλάνο του τηλεοπτικού Maverick του Top Gun.

Ανάμεσα στις συμμετοχές, ξεχωρίζουν, επίσης, η πολωνική ομάδα των Orlik, η ελληνική ομάδα αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και φυσικά το ιστορικό μαχητικό Spitfire.

Ακόμη, συμμετέχουν οι Royal Jordanian Falcons, τα F15 της Σαουδικής Αραβίας αλλά και ο Ιταλός βιρτουόζος πιλότος «εξπέρ» των ακροβατικών, Λούκα Μπερτόζιο.

Παράλληλα με τις αεροπορικές επιδείξεις, πληθώρα εκθεμάτων θα «κοσμούν» τη στατική έκθεση πτητικών μέσων της Athens Flying Week 2022.

ΠΗΓΗ: Huffpost