Στις 18 Δεκεμβρίου και όχι στις 5/12 όπως αρχικά είχε οριστεί θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρας και του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κι αυτό διότι η Ε.Π.Ο. αποφάσισε ν’ αλλάξει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της 3ης -και τελευταίας- αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αιτία ήταν η απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσ/νίκης, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Super League για την μετάθεση του αγώνα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Ως εκ τούτου, η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος ορίζεται να διεξαχθεί στις 18, 19 και 20.12.2018 αντί για 04, 05 και 06.12.2018, όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί.

Μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, λοιπόν, η ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα θα υποδεχθεί στο ΕΑΚΚ τον ΟΦΗ ευελπιστώντας ότι θα καταφέρει να τον νικήσει και να «σφραγίσει» εκείνη το εισιτήριό της για την επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διασυλλογικής διοργάνωσης πετώντας παράλληλα έξω μια ομάδα της Super League.