Το δελτίο τύπου:

Μετά από πολλά χρόνια ένα από τα τμήματα υποδομής του ΝΑΟΚ και συγκεκριμένα η ομάδας υδατοσφαίρισης μίνι παίδων βρίσκεται στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος της δηλαδή ένα γύρο πριν τους τελικούς αγώνες.

Η ικανοποίηση των προπονητών αλλά και της διοίκησης του συλλόγου είναι μεγάλη γιατί παρατηρεί ότι σταδιακά αρχίζει να υλοποιείται το όραμα της ανάπτυξης της υδατοσφαίρισης μέσα από τη λειτουργία των υποδομών και μέσα από ένα πρόγραμμα προετοιμασίας και ανάδειξης κερκυραίων αθλητών .

Όταν πριν από τρία χρόνια αποφασιζόταν ο επαναπροσδιορισμός της λειτουργίας του τμήματος με διαφορετικούς προσανατολισμούς και με αξιοποίηση του κερκυραϊκού αθλητικού δυναμικού οι αντιδράσεις ήταν αντιφατικές .

Τον τελευταίο καιρό θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι αφού πολλά παιδιά έχουν επιλέξει το άθλημα της υδατοσφαίρισης , τα τμήματα των υποδομών μας (μίνι παίδες – παίδες – έφηβοι) συνεχίζουν στις επόμενες φάσεις των πρωταθλημάτων τους, η ανδρική ομάδα στελεχώνεται σχεδόν αποκλειστικά από αθλητές της ακαδημίας του ομίλου και το μικρότερο ηλικιακά αγωνιστικό τμήμα μας  (μινι  παίδες) αποδεικνύει στην πράξη ότι μπορεί να αποτελεί την επόμενη ομάδα του ΝΑΟΚ και ότι μπορεί να μεταδίδει αισιοδοξία σε όσους αγαπούν τον όμιλο και την υδατοσφαίριση.

Ελπίζουμε ότι μέσα από τέτοιες δραστηριότητες η υδατοσφαίριση του ΝΑΟΚ θα γίνει ξανά το αγαπημένο άθλημα της τοπικής κοινότητας και θα συσπειρώνει όπως παλιά πολλούς φιλάθλους στις κερκίδες του κολυμβητηρίου.

Συγχαίρουμε την ομάδα των μίνι παίδων για την πρόκριση της , ευχόμαστε  καλή συνέχεια τόσο σε αυτήν όσο και στις υπόλοιπες ομάδες των υποδομών αγοριών και κοριτσιών που στο επόμενο διάστημα συνεχίζουν τις φάσεις των πρωταθλημάτων τους. Πάντοτε θα αναφερόμαστε στους γονείς αυτών των παιδιών που στις δύσκολες περιόδους που βιώνουμε συμπαραστέκονται και ενισχύουν την προσπάθεια μας.

 

Αναλυτικότερα,

στην Πάτρα στις 05-07 Απριλίου διεξήχθη η Β φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης με συμμετέχοντες ομάδας ΝΟΠ – ΝΕΠ – ΝΑΟΚ – ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΝΟΠ – ΝΑΟΚ: 13-4

ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΝΑΟΚ: 4-4

ΝΕΠ – ΝΑΟΚ: 4-12

ΝΑΟΚ – ΝΑΥΠΛΙΟ: 7-1

Η ομάδα του ΝΑΟΚ με δύο νίκες, μια ισοπαλία κατέκτησε δεύτερη θέση στον όμιλο της και προκρίθηκε ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 28 Ιουνίου/.

Σύνθεση

Καψοκαβάδης, Κακίας, Οικονόμου, Σερμέτης, Ραψομανίκης, Κασταμονίτης, Λιάκουρας, Βέλιος, Ανδριώτης, Ανδρικόπουλος, Νεράτζης, Ιασιμόπουλος,

Την  αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές Πιτερ Μπαικοβιτς και Μπαλανίκας Γιώργος.

Παράλληλα στη Θεσσαλονίκη τις ίδιες ημερομηνίες 05-07 Απριλίου διεξήχθη ο Β΄ γύρο  ς της Ά φάσης της ΄Β Εθνικής ανδρών που συμμετείχε η ομάδα του ΝΑΟΚ πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις σημειώνοντας δύο νίκες μία ήττα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον Όμιλό της πετυχαίνοντας την συμμέτοχή της σε έναν εκ των δύο Ομίλων ανόδου για την Α2

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα:

ΟΞΥΓΟΝΟ – ΝΑΟΚ: 7-9

ΧΑΝΘ – ΝΑΟΚ: 3-12

ΝΑΟΚ – ΠΕΚΕΒ ΧΙΟΥ:11-13

Σύνθεση:

Πόλιτης, Καλαμάρας, Νερατζης, Δεμερδεσλής, Ρογδάκης, Γιαννιώτης, Αρμένης, Τάτας, Κασίμης, Φράγκος, Κούρκουλος, Μελιδονιώτης, Κούστας, Κουλούρης, Δόικας

Την  αποστολή συνόδεψαν ο προπονητής Καρδόνας Σπύρος και ο έφορος του τμήματος Διαβάτης Πέτρος.