Γράφει ο Σπύρος Πίκουλας
Έφυγε ο Γιάννης
Μια μεγάλη μορφή που υπηρέτησε ανιδιοτελώς το ποδόσφαιρο της Κέρκυρας ο Γιάννης Μπάνος δεν είναι πια μαζί μας. Ένας άνθρωπος με ήθος με αξίες, ένας άνθρωπος που πάλεψε όσο ελάχιστοι ώστε το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο να ανέβει, που είχε τεράστια συμβολή στο να αγοραστεί το οικόπεδο στο Κανόνι και να γίνει το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας, ένας άνθρωπος που βρέθηκε στο ποδόσφαιρο μόνο για να δώσει και όχι να πάρει ή για την καρέκλα, δεν είναι πια μαζί μας. Ο άλλοτε γεν. γραμματέας της Ένωσης από το Σάββατο το πρωί ταξιδεύει το τελευταίο του ταξίδι, με πικρία σίγουρα για όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο, γεγονότα που πάντα παρακολουθούσε με πίκρα και απογοήτευση.
Φίλε, αγωνιστή για το δίκιο, για τη νεολαία, για τον αθλητισμό, για την Κέρκυρα, είμαι τυχερός και ευλογημένος που σε γνώρισα, που συνεργαστήκαμε, που ήσουν αληθινός με όλο τον κόσμο και Άνθρωπος, ξέρεις ότι ο σεβασμός και η εκτίμησή μου για σένα δεν θα σβήσει ποτέ… μένεις στο μυαλό και στην καρδιά όλων μας, όσοι σε γνωρίσαμε καλά αυτά τα χρόνια ξέρουμε ότι το δικό σου κενό ΔΕΝ αναπληρώνεται. Καλό ταξίδι αδελφέ.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του
Υ.Γ. η φωτό από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που μου έδωσες… έτσι με αυτό το χαμόγελο θέλω να σε θυμάμαι πάντα φίλε
* Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του START εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του .