Αναβλήθηκε η σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ , όπως γνωστοποιήθηκε αργά σήμερα το απόγευμα , η οποία θα είχε κύριο θέμα της ,το ζήτημα των σκουπιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες , η Νομαρχιακή δεν πραγματοποιήθηκε καθώς ορισμένα στελέχη δεν μπόρεσαν να παραστούν.

Φημολογείται όμως , ότι ακόμη ένας λόγος που δεν συνεδρίασε η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ , είναι το Πανκερκυραϊκό Συλλαλητήριο το οποίο πραγματοποιούνταν την ίδια ώρα  που είχε ορισθεί η σύσκεψη.

Αυτή την ώρα , συνεδριάζει η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας , παρουσία των μελών της Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ , Άγγελου Γκόγκογλου και Πέτρου Καραγιώργου , οι οποίοι βρίσκονται από το πρωί στο νησί μας. Στην συνεδρίαση παρευρίσκονται οι βουλευτές Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Παυλίδης , Φωτεινή Βάκη και μέλη της Νομαρχιακής.

Μάλιστα , απόψε θα αποφασισθεί και η ώρα που θα γίνει αύριο το πρωί η σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ .

Να υπενθυμίσουμε , ότι το πρωί ο κύριος Καπετάνιος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κέρκυρας , Κώστα Νικολούζο  όπου είχαν μακρά συζήτηση και παραγωγική συνεργασία για το θέμα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην Κέρκυρα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ