Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

20 Απριλίου 2024
18.9 C
Corfu

Χωρίς rapid test τα παιδιά κάτω των 8 ετών – Η ανακοίνωση γονέων του 6ου Δημοτικού

Διαβάστε ακόμα

Με βάση την ενημέρωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου, μεγαλώνει η ανησυχία της εκπαιδευτικής κοινότητας, καθώς όπως ενημερώθηκαν, δεν μπορούν να διενεργηθούν rapid test σε παιδιά κάτω των 8 ετών στα σημεία που διενεργούνται, όπως το Δημοτικό Θέατρο και το Ιατρείο Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News!

Το 6ο νηπιαγωγείο και 6ο Δημοτικό έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους για 14 μέρες εξαιτίας επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε 7χρονους μαθητές.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου των Δασκάλων της Κέρκυρας Αντώνης Κουρσάρης δηλώνει “χωρίς τεστ στα μικρά παιδιά, θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη διασπορά αφού δεν θα γνωρίζουμε τους ασυμπτωματικούς που μεταδίδουν τον ιό.

Πρέπει ΤΩΡΑ να γίνουν τεστ σε όλους! Δήμος και Περιφέρεια να υλοποιήσουν άμεσα τις δεσμεύσεις τους για πραγματοποίηση δωρεάν διαγνωστικών τεστ”.

Τελευταία Νέα

Ο ΔΣΚ για το νέο Ποινικό Κώδικα

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας, πραγματοποίησε σήμερα ενημερωτικό σεμινάριο - ημερίδα για τον νέο Ποινικό Κώδικα και τον νέο Κώδικα...
- Advertisement -spot_img