Με ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ Δημήτρης Μπιάγκης αναφορικά για την 25η Μαρτίου. Στην ανακοίνωσή ο κ Μπιάγκης επισημαίνει μεταξύ άλλων:

Η φετινή επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης λαμβάνει χώρα σε ένα νέο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Το μήνυμα της λαμπρής ετούτης επετείου παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ, καθώς η σύγχρονη Ελλάδα βιώνει την αρχή της τρίτης εκατονταετίας της ιστορίας της.

Ο αγώνας των Ελλήνων για ελευθερία και ανεξαρτησία είναι διαχρονικός. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ας διδαχτούμε όχι μόνο από το σθένος, την αφοσίωση και την πίστη τους, αλλά και από τα λάθη τους, ώστε με ομοψυχία, αλληλεγγύη, αποφασιστικότητα, προσήλωση και αφοσίωση στις αξίες και τα ιδανικά τους να συνεχίσουμε όλοι μαζί συντεταγμένα να νικήσουμε κάθε μάχη και πόλεμο σε Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Επίπεδο.

Η Ελλάδα ως ένα κράτος δικαίου, η ισοπολιτεία και η ισονομία είναι πλέον οι νέες προκλήσεις που καλούμαστε να εφαρμόσουμε στην πράξη. Έχουμε δώσει πολλές μάχες, είμαστε αντιμέτωποι με ακόμη μία. Οι Έλληνες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και θα τα καταφέρουμε. Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα μας!