Στην ιταλική πόλη βρέθηκαν ο «Καθηγητής» (Άλβαρο Μόρτε) και ο «Βερολίνος» (Πέδρο Αλόνσο), οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από το συγκεντρωμένο πλήθος που έκανε ησυχία καθ’ όλη τη διάρκεια που εκείνοι έκαναν τις σκηνές τους για την αγαπημένη σειρά που κατάφερε να ξεχωρίσει την προηγούμενη σεζόν.

Εκείνο που παραμένει ερωτηματικό είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον «Βερολίνο», αφού κανείς δεν ξέρει αν είναι ζωντανός ή αν θα παρουσιαστούν αναδρομές από την κοινή τους ζωή στον επόμενο κύκλο του Casa De Papel.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν αναπτυχθεί φήμες που τον παρουσιάζουν ως αδελφό του εγκεφάλου της «Τέλειας Ληστείας».

Ο Μόρτε μίλησε συγκινημένος στο συγκεντρωμένο πλήθος, που ξέσπασε σε φωνές και χειροκροτήματα. Στο τέλος της ανάρτησης ο «Καθηγητής» αναφέρει και το Bella Ciao – το αγαπημένο τραγούδι από τη σειρά.

Ο Αλόνσο, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τους Ιταλούς για τη φιλοξενία τους.

Υπενθυμίζεται ότι το Casa de Papel (Η Τέλεια Ληστεία) επιλέχθηκε από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών ως η καλύτερη δραματική σειρά του 2018 στα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ. Είναι η πρώτη φορά που μια ισπανική πρωτότυπη διεθνής σειρά του Netflix κερδίζει βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα Διεθνή EMMY.