Περισσότερες από 24 ώρες αγωνίας πέρασε ένα ζευγάρι στην Αυστραλία όταν έμειναν κολλημένοι σε ένα βάλτο με κροκόδειλους.

Η Σαντέλ Τζόνσον και ο σύντροφός της Κόλεν Νούλτζιτ θέλησαν την Δευτέρα (15/04) να επισκεφθούν το Εθνικό Πάρκο Keep River της Αυστραλίας.

Όλα κυλούσαν πολύ όμορφα όταν το αυτοκίνητο τους κόλλησε σε έναν βάλτο που σε λίγη ώρα θα γέμιζε από κροκόδειλους. Το ζευγάρι προσπάθησε να απελευθερώσει το αυτοκίνητο σκάβοντας γύρω από τα λάστιχα, αλλά τελικά εγκατέλειψαν την προσπάθεια κι αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα στο βάλτο.

901-504x486

Η περιπέτεια όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς μετά το πρώτο βράδυ που έμειναν κολλημένοι στον βάλτο έπρεπε να εγκαταλείψουν το σημείο.

«Νωρίτερα εκείνη την ημέρα είδαμε δύο, τρεις κροκόδειλους – ήταν περίπου πέντε, με έξι μέτρα μήκος», είπε ο Νούλτζιτ.

croc4-729x486 croc5-741x416

Η πρώτη νύχτα στον βάλτο ήταν πολύ δύσκολη για το ζευγάρι και δεν καταφέραν να κοιμηθούν.

Την επόμενη μέρα άρχισε να δημιουργείται παλίρροια που θα έφερνε έξω τα ερπετά.

Το ζευγάρι αναγκάστηκε να μαζέψει τα πράγματα του και να εγκαταλείψει το σημείο.

croc3-741x417

Η Σαντέλ και ο Νούλτζιτ συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να δράσουν άμεσα αν ήθελαν να σωθούν. Μαζί τους είχαν πάρα πολύ λίγη τροφή και ελάχιστο νερό.

Το ζευγάρι για να μπορέσει να ζητήσει βοήθεια έβαλε φωτιά και έγραψαν τη λέξη HELP (βοήθεια) στη λάσπη μήπως τους δει κάποιο αεροσκάφος.

croc6-741x416

Οι Αρχές κατάφεραν να τους εντοπίσουν μετά από 24 ώρες και τους έδωσαν συγχαρητήρια για τον τρόπο που χειρίστηκαν την κατάσταση.