Σε ανακοίνωση της η ΕΓΕΣΥΚ αναφέρεται στην παραίτηση του Φ. Κακαβίτσα και τονίζει τα εξής: Ε.Σ.Υ. μας διώχνεις ΕΣΥ δολοφονείς το Ε.Σ.Υ.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Όταν δεν επανιδρύεται το ΠΕΣΥ Ιονίων Νήσων.

Όταν βασίζουν τη λειτουργιά του ΠΕΔΥ σε μετακινήσεις και όχι σε προσλήψεις

Όταν δεν προκηρύσσονται μαζικά οι Κενές θέσεις.

Όταν τα έχουν κάνει μανταρα ακόμα και με τους Ιδιώτες αφήνοντας τους απλήρωτους για μήνες.

Όταν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το εμβολιαστικό πρόγραμμα και μειώνουν παροχές υγείας αντί να προσλάβουν κόσμο.

Όταν αφήνουν τους Ιατρούς χωρίς άδειες και ρεπό.

Όταν τους εναπομείναντες Ιατρούς τους υποχρεώνουν να δουλεύουν ακόμα και 100 ώρες την εβδομάδα και μετά στέλνουν την εφορία να τους πει το ευχαριστώ.

Όταν τους εντέλουν να κάνουν απογευματινούς εμβολιασμούς, αφού έχουν κάνει το πρωινό τους ωράριο και αρνούνται να τους πληρώσουν.

Όταν μας περιπαίζουν και μετακινούν χειρουργό από τα Γιάννενα για 2 εφημερίες στη Χειρουργική Κλινική – έτσι για να πουν ότι έκαναν κάτι – αναγκάζοντας τους Χειρουργούς να κάνουν 10 ενεργείς και 5 ετοιμότητας ο καθένας, αντί να επιταχύνουν την πρόσληψη του μονίμου Ιατρού ή να προκηρύξουν επικουρικό

Όταν απαξιώνουν την καθ` ομολογία, μια από τις καλύτερες κλινικές της Ελλάδας, την Πνευμονολογική, με μετακίνηση Πνευμονολόγου στα επείγοντα αναγκάζοντας τους εναπομείναντες Ιατρούς να κάνουν 10 εφημερίες τον μήνα ο καθένας.

Όταν τολμούν να μετακινούν Ιατρούς, στο ΤΕΠ, χωρίς να έχουν κάνει πρώτα το αυτονόητο, δηλαδή να προκηρύξουν τις μόνιμες θέσεις -έστω για τα μάτια του κόσμου- ή να βγάλουν επικουρικό

Όταν διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι προκηρύσσουν μόνιμες θέσεις Ιατρων αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρων, μην έχοντας θεσπίσει όμως κίνητρα

Όταν για την ένταξη στην Α προβληματική δεν υπάρχει μια στοιχειώδη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων τώρα που επιτελούς φαίνεται να ωριμάζουν οι συνθήκες, αλλά ακολουθείται η λογική του “κατόπιν δικών μου ενεργειών”

Δεν πρέπει να απορούμε γιατί ο Γενικός Ιατρός του Κ.Υ. Πόλης, μάζεψε όση αξιοπρέπεια του είχαν αφήσει και παραιτήθηκε, όπως και δεν πρέπει να μας ξαφνιάσουν οι επόμενες που έρχονται.

Ε.Σ.Υ. μας διώχνεις

ΕΣΥ δολοφονείς το Ε.Σ.Υ.

Ε.Γ.ΕΣΥ.Κ.