Με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Καλούδης αναφέρει:

Ευχαριστώ θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μου, τις φίλες και φίλους μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές της 21ης Μάη 2023.

Ήταν άλλος ένα δημοκρατικός αγώνας . Σε συνθήκες ανισότητας αφού είχα χρόνο μόνον 19 ημερών για να επικοινωνήσω με τους συμπολίτες και να επισκεφθώ τα 120 χωριά της Κέρκυρας και τα νησιά μας των Παξών, Οθωνών, Ερείκουσας και Μαθρακίου. Ήταν ανθρωπίνως αδύνατον.

Δέχθηκα πολυμέτωπες και άδικες επιθέσεις από  ομάδες εξουσίας με αυτοσκοπό τη νομή της εξουσίας χάριν της εξουσίας  γιατί υπερασπίστηκα μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τα συμφέροντα της εγκαταλελειμμένης Κέρκυρας και του Λαού για καλύτερες ημέρες. Τους συγχωρώ  « ου γάρ οίδασι τί ποιούσι»!

Ήταν απίστευτη η δήλωση του έμπειρου και ήδη αντιδημοφιλούς Κατρούγκαλου, σε συνέχεια άλλων, που δημιούργησαν το βουβό τσουνάμι των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων προς τη ΝΔ και άλλες δυνάμεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ηγέτης της ραχοκκοκαλιάς της κεντροαριστεράς και είναι ο μόνος που μπορεί να ανασυνθέσει και να εκφράσει πολιτικά τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία των μη προνομιούχων. Αρκεί να τελειώσει η υπονόμευση.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Σε καθημερινή επαφή με τον Λαό. Στη Πόλη και τα χωριά μας.