Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο 32χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 29χρονης Γεωργιανής, που την περασμένη Τρίτη βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος κατηγορούμενος, σήμερα, κατά την απολογία του, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας δύο παιδιών. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να ανέφερε πως με τη σύντροφό του προσπαθούσαν «να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους».

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο 32χρονος άφησε υπόνοιες για το ρόλο που διαδραμάτισε στην υπόθεση ο σύντροφος της 29χρονης ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε ερώτηση της ανακρίτριας εάν είχε κλειδιά του διαμερίσματος της Καλλιθέας, ο 32χρονος υποστήριξε πως είχε αλλάξει την κλειδαριά για λόγους ασφαλείας και ότι είχε παραδώσει τα κλειδιά στην 29χρονη χωρίς να κρατήσει αντικλείδι.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του, υπάρχουν κενά στη δικογραφία που περιπλέκουν την υπόθεση, όπως η κατάθεση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Καλλιθέας, σύμφωνα με τον οποίο την Κυριακή 12 Μαΐου το πρωί άγνωστος άνδρας είχε μπει στο σπίτι της 29χρονης, ενόσω εκείνη απουσίαζε και όταν η γυναίκα επέστρεψε, ακολούθησε άγριος καυγάς μεταξύ τους.

Σημειώνεται πως έξω από το δικαστήριο βρισκόταν ο 11χρονος γιος του, και όταν τον είδε, τον αγκάλιασε και του είπε πως είναι αθώος. Ζήτησε μάλιστα από το παιδί του να μην πιστεύει όσα λέγονται και να κάνει υπομονή.

πηγη: altsantiri