Αύριο θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη 56χρονη τα παιδιά της συγγενείς και φίλοι. Το έγκλημα στο Αλευροπάρι της Κέρκυρας συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Ο 62χρονος συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα στο σπίτι της την 56χρονη σύντροφο του ενώ είχε προηγηθεί διαπληκτισμός και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές λέγοντας σκότωσα την γυναίκα μου.

Ο δράστης την πυροβόλησε 2 φορές και η 56χρονη κατέληξε σύμφωνα και με το πόρισμα του ιατροδικαστή από βαριές κακώσεις θώρακος προσκληθείσες από βολίδα πυροβόλου όπλου.

Η άτυχη Αμαλία Κουρή η οποία εργάζονταν σε ξενοδοχείο στο Τσάκι Μπενιτσών  ήταν μια ιδιαίτερα αγαπητή γυναίκα και όσοι την γνώριζαν μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. Αναπάντητα γιατί βασανίζουν τα παιδιά της και τους συγγενείς της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ζήλεια ωθούσε συχνά το ζευγάρι σε καυγάδες.

Ο 62χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για παράνομη οπλοχρησία πρόκειτο να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Αύριο στις 15.00 θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος. η οικογένεια συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη 56χρονη στον Ιερό ναό της Κασσωπίτρας στα Χλωμοτιανά.