Στη σύλληψη ενός υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε κλέψει 200 κιλά ελαιολάδου από τα Γερακαρία, προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου. Η αστυνομία ερευνούσε εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη υπόθεση και κατάφερε να την εξιχνιάσει και να βρεθεί ο ένοχος. Επίσης, τις προηγούμενες μέρες στο νησί μας, συνελήφθησαν 9 αλλοδαποί για παράνομη διαμονή στη χώρα μας. Επίσης το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου προχώρησε στη σύλληψη έξι συμπολιτών μας που δεν είχαν δίπλωμα οδήγησης, ενώ συνολικά καταγράφηκαν στο νησί μας 60 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο αριθμό παραβάσεων, με την Τροχαία να ζητά από τους Ζακυνθινούς να τηρούν απαρέγκλιτα τον ΚΟΚ.

Στα χέρια των αρχών δύο τσαντάκηδες
Το πρωί του Σαββάτου συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και της περιπολίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας, δύο ημεδαποί 48 και 47 ετών, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία. Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς, καθώς όπως διαπιστώθηκε λίγη ώρα πριν είχαν αφαιρέσει από ανασφάλιστο σταθμευμένο αυτοκίνητο, στους Αμπελόκηπους, τσαντάκι που περιείχε προσωπικά αντικείμενα. Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκε το τσαντάκι με τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ. – Παραμένει Αστυνομικός Διευθυντής ο Θ. Τσάτσαρης
Μετά τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία στο νησί μας παραμένει στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή ο Θοδωρής Τσάτσαρης. Ο κ. Τσάτσαρης στον χρόνο που έχει μείνει στο νησί μας έχει βοηθήσει στο να έρθουν σημαντικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση του εγκλήματος.

Πηγή:imerazante.gr