Ο  συνταξιούχος αστυνομικός  Κ.Μ  με καταγωγή από την Πρέβεζα σκότωσε τη σύντροφο του και  στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

O δράστης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας όπου και ανακρίνεται.

Η άτυχη γυναίκα εργάζονταν στο ξενοδοχείο Regency στο Τσάκι Μπενιτσών.

Το παρελθόν του συνταξιούχου αστυνομικού :

Ο 62χρονος είχε χωρίσει με την πρώτη γυναίκα του και έχει 2 κόρες οι οποίες δεν είχαν και δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή μαζί του για ευνόητους λόγους.

Το 2005 στην περιοχή Τζάβρου όπου διέμενε με την πρώην γυναίκα του σύμφωνα με πληροφορίες την είχε ρίξει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους. Η γυναίκα είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένη με C-130 στην Αθήνα. Τότε το συμβάν δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας και προσπάθησαν να το καλύψουν ως ατύχημα ότι δήθεν η γυναίκα είχε γλιστρήσει και έπεσε από τις σκάλες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 62χρονος είναι εθισμένος στο τζόγο.

O 62χρονος πριν χρόνια υπηρετούσε στην Ασφάλεια Κερκύρας όπου είχε δημιουργηθεί τότε θέμα χρηματισμού αστυνομικών που υπηρετούσαν εκεί . Οι ασφαλείς μας πληροφορίες λένε ότι είχαν μαλώσει στη μοιρασιά με τον προϊστάμενο του , είχε γίνει θέμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Κερκύρας ενώ ο προϊστάμενος του πρόλαβε να παραιτηθεί πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο.

Μετά μετατέθηκε στην υπηρεσία του αεροδρομίου όπου κι εκεί οι εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί στους συναδέλφους του δεν ήταν και οι καλύτερες.

Πάντα με έγκυρες πληροφορίες οι οποίες έχουν αποτυπωθεί στη δημοσιογραφική ομάδα του START TV και του RADIO ΚΕΡΚΥΡΑ 100,1 οι αψιμαχίες με τη σύντροφο του ήταν συχνές και μάλιστα πριν 2 χρόνια περίπου είχε εγκαταλείψει τη συντροφική στέγη και ζούσε στο τόπο καταγωγής του στην Πρέβεζα.

Απορίας άξιο είναι ότι λόγω της άσχημης συμπεριφοράς του προς τους συναδέλφους του αλλά και προς την κοινωνία της Κέρκυρας (χρηματισμός από επαγγελματίες) γιατί η τότε Αστυνομική Διεύθυνση Κερκύρας δεν διαλεύκανε τις ύποπτες υποθέσεις γύρω από το δράστη αλλά αντιθέτως υπήρξε κάλυψη με πρώτο και σκοτεινό παράδειγμα την μεταφορά της πρώην συζύγου του με C-130 στην Αθήνα.

Οι κατά καιρούς καταγγελίες οι οποίες δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας για τη λειτουργία του αστυνομικού σώματος στην Κέρκυρα θα πρέπει να απασχολήσουν το σημερινό Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σπύρο Αλαμάνο, ο οποίος είναι γνωστός για τη μεθοδικότητα και την πίστη του προς την υπηρεσία.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση από τη Δημοσιογραφική ομάδα του START ΤV και του RADIO KERKYRA 100,1.