Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

25 Απριλίου 2024
15.9 C
Corfu

Συνελήφθη για «φακελάκι» γιατρός στο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε ακόμα

Ποινική δίωξη για δωροληψία ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος γιατρού του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», που συνελήφθη με την κατηγορία του χρηματισμού.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Προηγήθηκε καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος μαιευτήρας-γυναικολόγος αξίωσε από την ίδια 1.000 ευρώ για τοκετό που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Με βάση την παραπάνω καταγγελία ακολούθησε επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος. Η καταγγέλλουσα επισκέφθηκε χθες το πρωί το ιδιωτικό του ιατρείο, συνοδευόμενη από αστυνομικό που προσποιήθηκε το σύζυγό της.

Την ώρα που ο γιατρός παραλάμβανε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα επενέβησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς, που κατά πληροφορίες είναι πανεπιστημιακός γιατρός, οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον της εισαγγελέως πλημμελειοδικών Εμμανουέλλας Κετσιατζή, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της δωροληψίας, σε βαθμό πλημμελήματος.

Η εισαγγελέας αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ έδωσε εντολή στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος να συνεχίσει την έρευνα για τυχόν άλλες περιπτώσεις χρηματισμού από τον ίδιο γιατρό.

Πηγή: ΑΜΠΕ

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Κέρκυρα: Στις 30 Απριλίου ξεκινούν οι πτήσεις από και προς τη Μαδρίτη – Έως και 6 φορές την εβδομάδα θα εκτελείται το δρομολόγιο!

Την Τρίτη 30 Απριλίου ξεκινούν οι πτήσεις από και προς την πρωτεύουσα της Ισπανίας τη Μαδρίτη. Οι πτήσεις ξεκινούν πιο...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img