Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η θανατηφόρα επίθεση με ψαροντούφεκο εναντίον σκύλου στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το agriniopress.gr, η ενέργεια έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από φιλόζωους, ενώ οι φωτογραφίες από το άτυχο ζώο σοκάρουν.
skylos-psarontoufeko-780x405-741x385
Όπως έγινε γνωστό η σκυλίτσα καρφώθηκε από κοντινή απόσταση με βέργα ψαροντούφεκου, που της προκάλεσε βαθύ και σοβαρό τραύμα. Το περιστατικό επιλήφθηκε ο κτηνίατρος Νίκος Κατσαντάς ο οποίος μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε πως η βέργα του είχε τρυπήσει τον πνεύμονα.
skylos-psarontoufeko2-494x486
Το άτυχο ζώο ήταν τραυματισμένο για αρκετές ώρες. Παρότι η βέργα αφαιρέθηκε, η ηλικίας δύο ετών σκυλίτσα, δεν έζησε. «Εγώ ενημερώθηκα το απόγευμα στις 17:15 περίπου. Μόλις έφτασα στο κτήμα μου, είδα εκεί και αστυνομικούς, μέλη της φιλοζωικής και γείτονες. Στο κτήμα μου, έχω άλλα δυο σκυλάκια.
skylos-psarontoufeko1-378x486
Είναι ήρεμα και δεν έχουν πειράξει κανέναν. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος και γιατί μπορεί να έκανε αυτό το πράγμα. Η σκυλίτσα πέθανε με μαρτυρικό τρόπο. Σε τι τους πείραξε», δήλωσε στο agriniopress.gr η ιδιοκτήτρια του άτυχου ζώου. Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.