Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ προς τον Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά για  την θετική τους ανταπόκριση  στο αίτημα της Ομοσπονδίας για έκτακτη επιχορήγηση. Δείτε αναλυτικά την επιστολή :

 

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Αξιότιμε Κύριε Γενικέ,

Με την παρούσα επιστολή το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ,  σας εκφράζει  θερμές ευχαριστίες, για  την θετική σας ανταπόκριση  στο αίτημα μας για έκτακτη επιχορήγηση. Λίγο πριν φύγει το 2020, η απόφαση  για έκτακτη  οικονομική ενίσχυση της Ομοσπονδίας ύψους 8.000,00, μας δίνει  την ευχέρεια να ολοκληρώσουμε το οικονομικό έτος με θετικό ισολογιστικό πρόσημο και τακτοποιημένα ανελαστικά έξοδα.

Η  στάση συνοδοιπόρου και στήριξης  που επιδείξατε –  μας δίνει την δύναμη, το κουράγιο και την αισιοδοξία,  να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο, να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες, να διορθώσουμε ελλείψεις ή αστοχίες και με σκληρή -συστηματική δουλειά, να διαδώσουμε το άθλημα του Κρίκετ και την μεγάλη ιστορία που το ακολουθεί σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Το έχουμε αναφέρει πολλάκις  και δεν θα σταματήσουμε να το τονίζουμε, ότι πέραν από την πολλαπλότητα των θετικών ευεργετημάτων που προσφέρει, το ΚΡΙΚΕΤ  είναι δικαίως  άξιο προσοχής, μέριμνας και φροντίδας  από την πολιτεία, τόσο για την μέχρι τώρα μεγάλη και πολύπλευρη προσφορά του, όσο και για τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές που το καθορίζουν, και τολμάμε να πούμε, ότι το κάνουν να ξεχωρίζει και να ανήκει σε μια ειδική κατηγορία αθλημάτων.

Είμαστε βαθιά  χαρούμενοι, νιώθουμε  δικαιωμένοι για  την σκληρή δουλεία που ομαδικά έχουμε επιτύχει, και είμαστε   βέβαιοι  για την  μεταξύ μας  αρμονική και εποικοδομητική συνεργασία  με σκοπό  την πρόοδο του αθλήματος μας.

Εκτός από τις ειδικές ευχαριστίες θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στο σημαντικό  και ζωτικής σημασίας έργο  της  στήριξης  που παρέχετε στα ερασιτεχνικά σωματεία μας  για το οποίο σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας.

Με εκτίμηση