Θερμό νέο καλωσόρισμα απευθύνει στον ψυχίατρο Π. Αργίτη η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας, καθώς ολοκληρώθηκε σήμερα η πρόσληψή του ως επικουρικού γιατρού ειδικότητας Ψυχιατρικής στο ΓΝΚ.

Στο σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η Διοίκηση του Νοσοκομείου αναφέρει: «Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η επιλογή, από τον ιατρό, της θέσεως του επικουρικού ιατρού ΕΒ στο Νοσοκομείο μας, δεδομένου ότι, κατά δήλωσή του, έχει επιλεγεί να καταλάβει μόνιμη θέση Διευθυντή κλάδου ΕΣΥ σε μεγάλο νοσοκομείο της χώρας. Η Διοίκηση του Γ.Ν.Κέρκυρας τον καλωσορίζει ξανά στο δυναμικό του Νοσοκομείου μας και του εύχεται καλή σταδιοδρομία».

Θυμίζουμε την αναστάτωση η οποία είχε προκληθεί στις αρχές της νέας χρονιάς, όταν η Διοίκηση του ΓΝΚ δεν είχε ανανεώσει τη σύμβαση του ψυχιάτρου και τέως προέδρου της ΕΓΕΣΥΚ Πέτρου Αργίτη, ο οποίος, με μια ξεκάθαρη και πολύ ανθρώπινη επιστολή, είχε τονίσει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον διοικητή Λ. Ρουμπάτη για να συζητήσουν την προοπτική παραμονής του στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, χωρίς εκείνος να ανταποκριθεί. Ο κ. Αργίτης επισήμαινε ότι είχε δεχτεί πρόταση από το Νοσοκομείο Χανίων για τη θέση του διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής, όμως ο ίδιος επιθυμούσε να παραμείνει στην Κέρκυρα. Ωστόσο, το γραφείο προσωπικού δεν τον κάλεσε για να υπογράψει την ανανέωση της σύμβασής του, όπως συνέβη με άλλους συναδέλφους του, ενώ ο κ. Αργίτης εξηγούσε ότι η σύζυγός του -γιατρός αναισθησιολόγος- είχε κάνει από τον Ιούνιο τα χαρτιά της προκειμένου να μετατεθεί στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας