Άκρως επικίνδυνο χαρακτηρίζεται το πεζοδρόμιο στην παραθαλάσσια περιοχή Αλυκών και Σωτηριώτισσας, καθώς όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες το “καπάκι” του φρεατίου εχει σπάσει με αποτέλεσμα να το καθιστά πολύ επικίνδυνο για τους πεζούς, ειδικά τη νύχτα που η ορατότητα εκ των πράγματων είναι περιορισμένη.

Δεύτερον σε κάποια σημεία του πεζοδρομίου τα χόρτα και οι αγκαθωτοί θάμνοι έχουν αναπτυχθεί σε τέτοιο σημείο που ο πεζός θα πρέπει να περάσει κατεβαίνοντας στο οδόστρωμα σε μια εθνική οδό που τα περισσότερα οχήματα των συμπολιτών μας τρεχούν με αρκετά μεγάλες ταχύτητες…

Τις φωτογραφίες τις βρήκαμε απο την σελίδα “Τα παράπονα σου στο Δήμαρχο” όπου ένας συμπολίτης μας της ανέβασε μαζί με σχετική ανακοίνωση εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του προς τις τοπικές Αρχές αλλά και θέλοντας να επιστήσει την προσοχή σε μας τους υπόλοιπους.

Αξίζει να σημειωθεί οτι κατά την διάρκεια της εκάστοτε καραντίνας δεν είναι λίγοι οι κερκυραίοι που προτιμούν τη συγκεκριμένη περιοχή για την σωματική τους άσκηση. 

“Το πεζοδρομίο στις αλυκές πρώτα πρέπει να πέσει ο άνθρωπος μέσα και να χτυπήσει σοβαρά για να δράσετε δηλαδή ήμαρτον….και δεύτερον σε λίγο τα χόρτα θα βγουν εξω στο δρόμο δεν μπορεί να περάσει ένας άνθρωπος δηλαδή με το ζόρι περνάς και έχεις και την προσοχή μη σε χτυπήσει κανένας με το αμάξι δηλαδή έλεος.. ”