Επίθεση 20-30 αναρχικών σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια
Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε

Ενας αστυνομικός τραυματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Εξάρχεια, από επίθεση ομάδας αναρχικών, στη διάρκεια καταδίωξης.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όλα συνέβησαν όταν οι αστυνομικοί καταδίωκαν τους επιβαίνοντες σε μια μηχανή, που είχαν κριθεί ως ύποπτοι. Οι καταδιωκόμενοι, ενώ είχαν φτάσει στην περιοχή των Εξαρχείων, στην οδό Ζαϊμη ακινητοποίησαν και εγκατέλειψαν τη μηχανή και άρχισαν να τρέχουν στους γύρω δρόμους, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο απο τους αστυνομικούς.

Οι δύο απο τους ένστολους που τους καταδίωκαν σταμάτησαν με την μηχανή τους στο σημείο όπου οι νεαροί είχαν εγκαταλείψει το δικό τους δίκυκλο προκειμένου να το “ασφαλίσουν”, ενώ οι συνάδελφοι τους συνέχισαν το κυνηγητό για να ακινητοποιήσουν και να ελέγξουν τους υπόπτους.

Οι αλλοδαποί κινήθηκαν προς το κέντρο των Εξαρχείων, με τους αστυνομικούς στο κατόπι τους, ωστόσο ομάδα 20-30 αναρχικών, στη θέα των αστυνομικών συγκεντρώθηκαν και άρχισαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς το μέρος τους και να κυνηγούν τους αστυνομικούς, τραυματίζοντας τον έναν εξ αυτών.

Ο ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας για την αποκατάσταση της τάξης και τον εντοπισμό των δύο αλλοδαπών, αλλά κι εκείνων που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Πηγή : altsantiri.gr