Το δελτίο τύπου της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) για τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας, το ΑΠΥΣΔΕ Ιονίων Νήσων και το ΚΥΣΔΕ:

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ), το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ, ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Θεωρούμε πολύ σημαντικό ότι το ψηφοδέλτιό μας παρουσίασε αύξηση σε ποσοστά και στις 3 κάλπες και σταθερότητα στην προτίμηση των συναδέλφων παρά τη μειωμένη συμμετοχή. Είναι επίσης πολύ σημαντική η εκλογή αιρετού από την ΑΣΕ στο ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας για πρώτη φορά αλλά και η επανεκλογή του αιρετού στο ΑΠΥΣΔΕ Ιονίων Νήσων, αυτή τη φορά ως πρώτη δύναμη στα Ιόνια! Στο ΚΥΣΔΕ το ψηφοδέλτιό μας αναδείχτηκε σε 1η δύναμη τόσο στην Κέρκυρα όσο και στα Ιόνια Νησιά συνολικά.

Ξέρουμε ότι οι νέες ευθύνες δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για εφησυχασμό. Θα αγωνιστούμε ώστε να δικαιώσουμε όσους έκαναν την επιλογή να στηρίξουν την ΑΣΕ, προσδοκώντας οι αιρετοί να παίζουν το ρόλο που τους αρμόζει. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη ζωή και τη δράση του σωματείου μας. Η κυβέρνηση ετοιμάζει το «νέο» εξεταστικό και το «νέο» λύκειο, τα μνημονιακά μέτρα για την εκπαίδευση ισχύουν στο ακέραιο ενώ έρχεται και η υλοποίηση νέων.

Κάνουμε δική μας υπόθεση την προετοιμασία της απεργίας την Τετάρτη 14 Νοέμβρη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΚΑΛΠΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

1-5 2-5-591x486 3-5