Με αφορμή τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εθνικών εκλογών η υπεύθυνη του τομέα υγείας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας , Μαριλένα Μάστορα δηλώνει:

Η βουλή έκλεισε. Ο δρόμος προς τις κάλπες της 7ης Ιουλίου είναι μπροστά μας. Η  πατρίδα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι: του λαϊκισμού και των επώδυνων μέτρων ή της αλήθειας  και της ανάπτυξης .

Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα λάθη.  Προχωράμε μαζί, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία  όχι με εύκολες υποσχέσεις και ευχολόγια αλλά με λύσεις ρεαλιστικές ώστε να βγει οριστικά η χώρα μας από την κρίση  και να έχουμε την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε ! Για τη μεσαία τάξη , τον χαμηλοσυνταξιούχο, τον άνεργο , τα παιδιά μας, για όλους μας.

Με ανθρώπους που στόχο θα έχουν το κοινό συμφέρον και όχι  την πολιτική ως μέσο οικονομικής και προσωπικής ανέλιξης . Με όραμα και στόχο τον άνθρωπο, την αξιοπρέπεια. Με ένα κράτος  σύμμαχο των πολιτών,  και όχι τροχοπέδη στην οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία.  Με ένα κράτος που θα  διασφαλίζει την κοινωνική αλληλεγγύη, δημιουργώντας ευκαιρίες για όλους, ώστε κανείς να μην υποχρεώνεται να ζει σε συνθήκες φτώχειας, ανασφάλειας και φόβου για το μέλλον.

Στις 7 Ιουλίου δίνουμε καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη.   Γιατί όπως ο ίδιος είπε,  αξίζουμε καλύτερα και όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά.!