Με Δελτίο Τύπου η ΦΕΜ ανακοινώνει:

Η «Φιλαρμονική Εταιρία Μαντζαρος»  και φέτος τιμά την παγκόσμια ημέρα της μουσικής που εορτάζεται σε όλον τον κόσμο την 21η Ιουνίου

Έτσι, την ερχόμενη Τρίτη 21/06/2022 και ώρα 21:00 μμ, το Μουσικό Σώμα της ΦΕΜ πραγματοποιεί Συναυλία στο περιστύλιο των Ανακτόρων Αρχαγγέλου Μιχάηλ και Αγίου Γεωργίου. 

Τη συναυλία θα διευθύνει ο αν. Αρχιμουσικός της «Μαντζαρος» κ. Σπυρος Ρουβας και σε αυτήν θα εκτελεστούν έργα των K.J. Alford, J. de Haan, Αλ. Κάτσιου, A. Ketelbey, Βαγγέλη Παπαθανασιου, F. Erickson, E. Morricone, Σπ. Μαυροπουλου, Doors και J.P. Sousa.

Στο έργο του Αλ. Κατσιου «Φαντασία για τρομπέτα και ορχήστρα πνευστών» που περιλαμβάνει μελωδίες του Μανου Χατζιδακι, θα είναι σολίστ τρομπέτας ο Αρχιμουσικός της ΦΕΜ και διακεκριμένος τρομπετίστας κ. Σωκρατης Ανθης.

Η «Μαντζαρος» και ο Αρχιμουσικός της κ. Σωκρατης Ανθης, ως είναι γνωστό, καθιέρωσαν προ ετών στην Κέρκυρα τους εορτασμούς της παγκόσμιας μέρας της Μουσικής, καθιερώνοντας ταυτόχρονα και αυτήν την συναυλία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου.

Έτσι και φέτος, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να γιορτάσουμε για άλλη μια φορά μαζί με την «Μάντζαρο», αυτήν την παγκόσμια γιορτή στον τόπο που διαχρονικά παράγει και ζει με τη μουσική.