Ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα για την Ελλάδα και τους top προορισμούς της φιλοξενούν οι Financial Times.

Aυτό που ξεχωρίζει στο αφιέρωμα του βρετανικού μέσου εκτός από τα υπέροχα ελληνικά ξενοδοχεία, είναι και ο τίτλος του δημοσιεύματος «Η Ελλάδα είναι η λέξη για τις καλοκαιρινές διακοπές».

«Πείτε ‘kalimera’ σε κομψές αποδράσεις μόνο για ενήλικες και κομψά οικογενειακά θέρετρα» αναφέρει το άρθρο των Financial Times για την Ελλάδα και τους προορισμούς που πρέπει να επισκεφθεί κανείς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Από τα ανακαινισμένα νεοκλασικά της Αθήνας, όπως αυτά στο Κολωνάκι και του Ψυρρή όπου μπορεί κανείς να μείνει σε υπέροχες σουίτες και να απολαύσει τις ομορφιές της πρωτεύουσας μέχρι τα νησιά που προσφέρονται για οικογενειακές διακοπές, οι FT υμνούν την Ελλάδα ως τον κορυφαίο καλοκαιρινό προορισμό.

Από την Αθήνα, στη Ζάκυνθο και την Κρήτη

Στο αφιέρωμα γίνεται ακόμη εκτενής αναφορά στη Ζάκυνθο, που αποτελεί ένα από τα μέρη που επιλέγουν οι οικογένειες για να παραθερίσουν στο Ιόνιο.

Ακολουθεί η Κρήτη με τον συνδυασμό παλιού και μοντέρνου να κερδίζει τις εντυπώσεις μαζί με το μοναδικό φυσικό τοπίο, όπως και η Ρόδος με τη Λίνδο να θεωρείται «ανταγωνίστρια» της Πάρου, η οποία επίσης περιλαμβάνεται στο αφιέρωμα, και της Κρήτης σύμφωνα με την αρθρογράφο.

Στο άρθρο των FT, μάλιστα, περιλαμβάνονται και συγκεκριμένα ξενοδοχεία, καταλύματα και resorts, τα οποία προτείνονται ανά περιοχή έτσι ώστε όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, να έχουν ήδη κάποιες διαθέσιμες επιλογές.

 

ΠΗΓΗ: the good life