????????????????????????????????????

Σκληρή κριτική στην Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου για την “Ημέρα του Δημότη” κατα την οποία οι πολίτες θα μπορούν κάθε Τρίτη να συναντούν την Δήμαρχο, κάνει ο επικεφαλής της παράταξης “Κερκυραϊκή Συμμαχία”, Γιώργος Καρύδης.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

 

Πληροφορηθήκαμε από Δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ ότι η κ. Δήμαρχος από την 1η Φλεβάρη θα συναντιέται κάθε Τρίτη με δημότες για θέματα που τους αφορούν.

Οι επικοινωνιακές πρακτικές, οι φωτογραφήσεις και οι δημόσιες σχέσεις δεν αρκούν όμως για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των συνδημοτών.

Η άποψή μας είναι πως ο κάθε Δήμαρχος οφείλει πρωτίστως να έχει άμεση προσωπική αντίληψη των αναγκών και ζητημάτων του Δήμου του.

Έτσι επιβάλλεται να είναι κοντά στο δημότη και στα προβλήματα της καθημερινότητάς του και όχι να τα συζητάει αναπαυόμενος στη πολυθρόνα του γραφείου του.

Ο πολίτης αναμένει το Δήμαρχο στο δρόμο με τις λακκούβες και τις φθορές, στη σούδα που πλημμυρίζει, στη ακαθάριστη και δύσβατη αγροτική οδό, στη περιοχή που δεν υπάρχει νερό, στο σχολικό κτίριο που έχει υποστεί ζημιές, στις περιοχές που υπάρχει υπερσυσσώρευση απορριμμάτων, στα σημεία που έχουν καταληφθεί παράνομα κοινόχρηστοι χώροι κ.ά.

Όταν αυτό δεν γίνεται, η απόπειρα της καθιερωμένης νεοδημοκρατικής επικοινωνιακής προβολής από γραφεία εξουσίας είναι υποκριτική και αναποτελεσματική.

Κέρκυρα 27 Ιανουαρίου 2022

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Παράταξης

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ