Με τα προβλεπόμενα μέτρα πραγματοποιήθηκαν οι αγιασμοί  στις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας τη Δευτέρα 14 Σεπτέμβρη 2020. Ο Δήμαρχος Γιώργος Μαχειμάρης και οι Αντιδήμαρχοι παρευρέθηκαν στις εκπαιδευτικές μονάδες των Δημοτικών Ενοτήτων. Ειδικότερα:

Ο Δήμαρχος στους αγιασμούς των σχολικών συγκροτημάτων στον Αγρό( Σχολικό κέντρο, Νηπιαγωγείο, Γυμνάσιο, Λύκειο)  ΔΕ Αγίου Γεωργίου. Ο Αντιδήμαρχος Χαρίτων Κουτσούρης στις σχολικές μονάδες της ΔΕ Κασσωπαίων, οι Αντιδήμαρχοι  Νίκος Μουζακίτης και Θεοφάνης Σκέμπρης στα σχολικά συγκροτήματα της ΔΕ Εσπερίων( Σχολικό κέντρο Βελονάδων, Αυλιωτών, Περουλάδων)  ενώ η Αντιδήμαρχος Σπυριδούλα Κόκκαλη σε κείνες της ΔΕ Θιναλίων.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτης Παπαδάτος, εκτίμησε και επανέλεγξε για μια ακόμα φορά την κατάσταση όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου με βασική προτεραιότητα την τοποθέτηση των καθαριστριών η οποία έχει ολοκληρωθεί έγκαιρα.

Η Δημοτική Αρχή καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη λειτουργία των σχολείων στα πλαίσια των προβλεπόμενων μέτρων ( καθαριότητας κ.λ.π)  και μέσων (μασκών κ.λ.π).

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της ίδιας μέρας ( 14-9) απολύμανση στην αίθουσα του 1ου σχολικού κέντρου Θιναλίων , στην οποία πραγματοποιείται συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.

 

                          Καλή Σχολική Χρονιά με πρόοδο και υγεία!»