«Χαστούκισα το Σάκη Ρουβά γιατί είχε εξαφανιστεί.. Είναι ίσως από τα λίγα ξύλα που πρέπει να φάει κάθε άνθρωπος στη ζωή αυτή… Τώρα το λέμε με το Σάκη και γελάμε» είπε ο στιχουργός Γιώργος Παυριανός στο πλαίσιο της συνέντευξης του στην ΕΡΤ και την εκπομπή ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Για τη γνωριμία του και τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παυριανός.

Αναφερόμενος για τη γνωριμία τους είπε: «Τον ανακάλυψα σε ένα μαγαζί. Είχα λιποθυμήσει από την ομορφιά και το ταλέντο του. Λέω θέλω να σου κάνω τραγούδια. Ο παραγωγός αύριο θα έρθει στην εταιρεία να υπογράψεις και το συμβόλαιο του είπα. Θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Καλά μου λέει διστακτικός. Προφανώς και ήταν γιατί είχε ακούσει πάρα πολλά και πολλές υποσχέσεις».

«Στην αρχή ήθελαν να του αλλάξουν το όνομα. Να το κάνουν ΡωμανόςΣεβαστιανός. Λέω Μόρτιμερ Ρωμανός; Ύμνους θα τραγούδαγε; Θεωρώ ότι θα γινόταν δυσκολότερα διάσημος με αυτό το όνομα. Τον προετοίμασα να μην υπογράψει συμβόλαιο αν του άλλαζαν το όνομα» τόνισε.

«Ο ίδιος αποφάσιζε για το τι ρούχα θα φορούσε. Είχε κάτι παραπάνω από επίγνωση ότι είναι ένα ωραίο παιδί και αρέσει.. Η χαρά μου είναι ότι αυτό το παιδί 40 χρόνια δεν έχει χάσει αυτό το πράγμα που είχε» πρόσθεσε.

«Είχα χαστουκίσει το Σάκη γιατί είχε φύγει» 

«Όταν έγινε πρώτος δίσκος και εξαφανίστηκε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Του λέω γιατί χάθηκες και μου λέει για τα παιδιά, δουλειές κλπ. Σηκώνομαι και του δίνω ένα χαστούκι τρομερό. Βλέπω το μάτι του να αγριεύει. Θα μπορούσε να με στραγγαλίσει. Και μου λέει το εννοείς αυτό που έκανες; Λέω το εννοώ που είσαι λέω τόσον καιρό.. Τώρα το λέμε με το Σάκη και γελάμε».

Ο δημοφιλής στιχουργός πρόσθεσε χαριτολογώντας : «Είναι ίσως από τα λίγα ξύλα που πρέπει να φάει κάθε άνθρωπος λίγο στη ζωή αυτή. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να φάνε καμιά ανάποδη. Εγώ έχω φάει πάρα πολύ ξύλο. Μου φάνηκε περίεργο που έδειξε αυτοσυγκράτηση».

Πηγή: ΕΡΤ