Τρείς επιπλέον οργανικές θέσεις μόνιμων ιατρών στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας ανακοίνωσε ο διοικητής, Λεωνίδας Ρουμπάτης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, συνεπώς οι θέσεις θα γίνουν 9 από 6 που ήταν έως τώρα.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα στην Κέρκυρα τον Υπηρεσιακό Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Ιωάννη Βλάσση με τον οποίον έχουμε άριστη συνεργασία. Μαζί μας παρευρέθηκε ο βουλευτής Κερκύρας κ. Στέφανος Γκίκας και ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Νικόπουλος.
Ενημερώνουμε ότι ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης και ο ΓΓ κ. Γιάννης Κοτσιόπουλος, ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Νοσοκομείου μας και προέβησαν άμεσα στην παραχώρηση τριών (3) αναπνευστήρων και 16 αντλιών, με κόστος 40000 € τα οποία θα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα στην διάθεση μας.Επιπλέον στον οργανισμό του Νοσοκομείου μας κατόπιν εισήγησης της διοίκησης, προστεθηθηκαν άλλες 3 θέσεις μόνιμων ιατρών για την ΜΕΘ και γίνονται συνολικά 9 οργανικές θέσεις από τις 6 που υπήρχαν. Να ευχαριστήσω για την συνεργασία και τις θετικές εξελίξεις στο Νοσοκομείο μας!!!!