Αν και μόλις 19 χρόνων, η Μαριαγάπη κέρδισε τους κριτές του GNTM 3 με το επαγγελματικό της περπάτημα, αλλά και για το μπρίο της.

Η διαγωνιζόμενη στο GNTM 3 εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή τη Βίκυ Καγιά που θυμήθηκε πως την έχει συναντήσει ξανά σε παλιότερη δουλειά. Μετά τη Ζενεβιέβ που έμεινε άφωνη από το κορμί παίκτριας στο επεισόδιο της Δευτέρας, ήρθε η σειρά της Βίκυς Καγιά να εντυπωσιαστεί. Όπως αποκάλυψε η 19χρονη, η μητέρα της είναι επίσης μοντέλο και μάλιστα, σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά, είχε και εκείνη ένα πολύ ξεχωριστό περπάτημα στο Catwalk.

Τόσο πολύ συζητήθηκε η μητέρα της παίκτριας του GNTM 3, που ο Δημήτρης Σκουλός σηκώθηκε και πήγε στα παρασκήνια ώστε να την γνωρίσει από κοντά. Η Μαριαγάπη ωστόσο, συνέχισε να λαμβάνει θετικά σχόλια από τους κριτές του GNTM 3 και τελικά πήρε τρία «Ναι».
Βίντεο: Η Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε με την 19χρονη

Όταν μάλιστα ήρθε η σειρά της Βίκυς Καγιά να ψηφίσει, εκείνη παραδέχτηκε πως συγκινήθηκε πολύ με την 19χρονη. «Μαριαγάπη σε βλέπω τόση ώρα και συγκινούμαι γιατί μου θυμίζεις εμένα όταν ήμουν μικρή» είπε η κριτής του GNTM3 και πρόσθεσε: «Μου θυμίζεις τη μικρή Βίκυ που είχε αυτή την ενέργεια να δουλέψει, αλλά συγκινούνταν κι όλας. Είναι σαν να βλέπω εμένα σε μικρό».

Πηγή: iefimerida.gr