Η κίνηση, η στάθμευση και γενικότερα το κυκλοφοριακό αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα για την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας.

Το κυκλοφοριακό παραμένει βραχνάς και δυστυχώς για ακόμη ένα καλοκαίρι Κερκυραίοι και επισκέπτες για να μπουν στην πόλη είτε από την Εθνική Λευκίμμης είτε από το Σολάρι , το πρωί , το μεσημέρι (κατά την έξοδο) και το απόγευμα , είναι αντιμέτωποι με ουρές ταλαιπωρίας .

Σήμερα για παράδειγμα , η κίνηση είναι αυξημένη , είναι μια βροχερή μέρα ( οι επισκέπτες επιλέγουν να κάνουν τη βόλτα τους στην πόλη ) , σύμφωνα με οδηγούς που τηλεφώνησαν στο START στην Εθνική Λευκίμμης , κάποια στιγμή το πρωί το τελευταίο όχημα για να μπει στη πόλη λόγω του κυκλοφοριακού , περίμενε στο Πέραμα !

Θυμίζω ότι πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε ζήσει ανάλογες καταστάσεις με το τελευταίο αυτοκίνητο για να μπει στην πόλη να είναι στη Γέφυρα Κάιζερ .

Η ζωή όλων όσοι κινούνται με τα οχήματά τους στην πόλη και ειδικά στο στενό αστικό ιστό γίνεται σε καθημερινή βάση εξαιρετικά δύσκολη…

Και δυστυχώς δεν γίνεται κάτι για να εξομαλυνθεί η κατάσταση..

Οι οδηγοί πάντως έχουν φτάσει στα όρια τους !

Ο βραχνάς του κυκλοφοριακού για το νησί των Φαιάκων παραμένει σε περίοπτη θέση .