ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

Θέμα: Συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας.

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ σε έκτακτη συνεδρίασή του εξέτασε τα γραπτά και προφορικά αιτήματα που καταθέσατε για τις προϋποθέσεις συμμετοχής σας στη διαδικασία της κλήρωσης  για την ανάδειξη του τυπικά κυπελλούχου της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, που θα μας εκπροσωπήσει στο κύπελλο Ελλάδας.

Θεωρούμε πολύ βάσιμες και ουσιαστικές τις επισημάνσεις σας, απολύτως αντικειμενικές τις δυσκολίες που περιγράψατε και αυτονόητο ότι θα πρέπει να τις λάβει υπόψη η διοργανώτρια Ε.Π.Ο στην οποία θα απευθυνθούμε. 

Παράλληλα, πιστεύουμε ότι γνωρίζετε ότι η επόμενη ποδοσφαιρική περίοδος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όλους για πολλούς λόγους. Δυστυχώς η Ένωση δεν έχει την ευχέρεια να δεσμευτεί σήμερα ότι θα επιχορηγήσει τη συμμετοχή σωματείου στη διοργάνωση αυτή, γιατί όπως αντιλαμβάνεστε το οικονομικό ζήτημα που θα ταλανίσει όλα τα σωματεία και την Ένωσή μας το επόμενο διάστημα εμποδίζει οποιαδήποτε δέσμευση σήμερα, για ουσιαστική υποστήριξη του τυπικά κυπελλούχου. Θα προσπαθήσουμε, όμως, όσο είναι εφικτό και δυνατό να παρέχουμε κάθε είδους διευκολύνσεις και οικονομικές ελαφρύνσεις στο σωματείο, που θα μας εκπροσωπήσει στον πανελλαδικό θεσμό.

Τέλος, σας επισημαίνουμε ότι σήμερα δεν είναι εφικτό να γνωρίζουμε το περιεχόμενο της προκήρυξης της συγκεκριμένης διοργάνωσης της Ε.Π.Ο , αφού δεν έχουμε συμμετοχή στην κατάρτισή της.

Με βάση αυτά τα δεδομένα παρακαλούμε να μας γνωρίσετε άμεσα (μέχρι την Παρασκευή 5.6.2020, 11 π.μ) αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε διαδικασία κλήρωσης ή αν δεν υπάρχουν άλλα ενδιαφερόμενα σωματεία να  δηλωθείτε ως τυπικά κυπελλούχος της Ε.Π.Σ Κέρκυρας στην Ε.Π.Ο, ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις μας. 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Ποζίδης                 Γεώργιος Κουλόπουλος