Σύμφωνα με το kefaloniapress:

Στα τέλη Οκτωβρίου σας είχαμε ενημερώσει για την απόφαση της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Condor να διακόψει τις πτήσεις από το Ντίσελντορφ προς την Κεφαλονιά για το 2020 αλλά και για τη συρρίκνωση του προγράμματος από το Μόναχο.

Δυστυχώς όμως και με βάση πληροφορίες μας η εταιρεία φαίνεται να σταματάει και τις πτήσεις από το Μόναχο και ουσιαστικά να αφαιρεί την Κεφαλονιά από τους προορισμούς της.

Πρόκειται για μία πολύ αρνητική εξέλιξη καθώς τα τελευταία χρόνια η εταιρεία είχε συμβάλλει στην επιστροφή των Γερμανών τουριστών στο νησί μας μετά από πολλά χρόνια και η διακοπή των πτήσεων θα έχει ως συνέπεια την μείωση των αφίξεων από τη συγκεκριμένη χώρα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους προορισμούς του Ιονίου την Κέρκυρα , τη Ζάκυνθο και το Άκτιο δεν υπάρχει μέχρις στιγμής κάποια διακοπή ή μείωση των πτήσεων για την επόμενη τουριστική περίοδο.

Ας ελπίσουμε στη συνέχεια να προκύψει κάποια διαφοροποίηση ή κάποιες άλλες εταιρείας να αναλάβουν τη συνέχιση των πτήσεων από τις δύο γερμανικές πόλεις προς την Κεφαλονιά.

Πηγή:kefaloniapress.gr