Μια διαφορετική… εξομολόγηση έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας ζωντανά με τον συμπαίκτη του στους Μιλγουόκι Μπακς, Πατ Κόνατον.

Στα πρώτα χρόνια του στο ΝΒΑ αρκετοί δυσκολεύονταν να τον αποκαλούν με το όνομά του αφού το «Αντετοκούνμπο» τους μπέρδευε. Τα εξωπραγματικά αθλητικά του προσόντα μαζί με την ελληνική του καταγωγή του δημιούργησαν το «Greek Freak».

Στο podcast του Πατ Κόνατον εκτός από την Μύκονο αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που βίωσε ταξιδεύοντας 18χρονών από την Αθήνα στις ΗΠΑ. «Μου αρέσει αυτό το ψευδώνυμο. Δεν θυμάμαι την πρώτη φορά που το άκουσα, λογικά θα ήταν την πρώτη μου σεζόν, αλλά σίγουρα δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε».

Ο Ελληνας άσος επίσης σχολίασε τον τρόπο που διαχειρίζεται τον θόρυβο γύρω από το όνομά του σε σχέση με την χαμηλών τόνων προσωπική του ζωή: «Το πιο σημαντικό είναι να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας σου. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση, υπάρχουν πολλοί τρόποι να… εκτροχιαστείς, σημαντικά γεγονότα. Πρέπει να βρεις ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Ο Γιάννης κι ο Greek Freak είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι»

Πηγή: iefimerida.gr