Ειδική δράση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών για την πρόληψη και αποτροπή διακίνησης ναρκωτικών κοντά σε σχολικά συγκροτήματα, πραγματοποιήθηκε χθες, 17/09.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση κατά της διακίνησης ναρκωτικών κοντά σε σχολεία, έγινε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στις περιοχές των Αμπελοκήπων και του Αγίου Παντελεήμονα.

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω δράσης προσήχθησαν συνολικά είκοσι τέσσερα άτομα, εκ των οποίων 19 ημεδαποί και 5 αλλοδαποί. Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ελληνική αστυνομία.

«Η αστυνομία έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στην προστασία των μαθητών από κάθε κακόβουλη ενέργεια σε βάρος της και ειδικότερα στα ναρκωτικά. Είμαστε συνεχώς δίπλα στους μαθητές και τη νεολαία γενικότερα, για να αποτρέψουμε οποιοδήποτε κίνδυνο σε βάρος τους», τονίζει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανώτατος αξιωματικός της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: iefimerida.gr