Η Φαίη Ξυλά για όσους δεν γνωρίζουν γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, αλλά μεγάλωσε στην Κέρκυρα όπου και γύρισε μετά τη γέννησή της.

Εκεί ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με το θέατρο, παίρνοντας μέρος σε παραστάσεις της Κερκυραϊκής σκηνής. Η ηθοποιός τρέφει μεγάλη αγάπη για το νησί και κάθε καλοκαίρι αποτελεί σταθερή επιλογή της για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

H Φαίη Ξυλά αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κέρκυρα, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες της με στιλάτο μπικίνι και οι θαυμαστές της την αποθέωσαν για το καλλίγραμμο σώμα της.

Η ίδια σε συνέντευξή της είχε δηλώσει στο Down Town το 2016 για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Τα έχασα μέσα σε δύο μήνες. Όπως τα πάρα, έτσι τα έχασα. Πολύ γρήγορα. Δεν είναι ότι έκανα αυστηρή διατροφή ή δίαιτα. Ή ότι γυμναζόμουν. Ούτε κατά διάνοια. Θες ο μεταβολισμός; Θες ένα θαύμα; (γελάει). Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά τα έχασα μόνη μου. Αλλά και όταν είχα πάρει τα 25 κιλά, όσοι με έβλεπαν μου έλεγαν “δεν έχεις παχύνει, δεν πήρες τίποτα”».

Να υπενθυμίσουμε πως η Φαίη Ξυλά πρωταγωνίστησε το περασμένο χειμώνα στην τηλεοπτική σειρά που προβαλλόταν από την συχνότητα του Star, «Έρωτας με διαφορά».

BOVARY