Απόψε, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό της Κέρκυρας, σε ένα θαυμάσιο σημείο της παλιάς μας πόλης, στα Ανάκτορα των Αρχαγγέλου Μιχάηλ και Αγίου Γεωργίου, το Μουσικό Σώμα της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος», γιόρτασε την παγκόσμια μέρα της μουσικής με τις πιο θαυμάσιες μουσικές μελωδίες.
Υπό την διεύθυνση του Αν. Αρχιμουσικού μας κ. Σπύρου Ρουβά, η «Μάντζαρος» έδωσε το πιο όμορφο «παρών» στην γιορτή της μουσικής.
Η πιο συγκινητική στιγμή της συναυλίας ήταν όταν ο Αρχιμουσικός της ΦΕΜ και διακεκριμένος τρομπετίστας κ. Σωκράτης Άνθης, ερμήνευσε, ως εκτελεστής, τα πιο χαρακτηριστικά έργα του Μάνου Χατζιδακι, σε μια υπέροχη επιλογή.
Η «Μάντζαρος» και ο Αρχιμουσικός της κ. Σωκράτης Άνθης καθιέρωσαν, προ ετών, τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Μουσικής στην Κέρκυρα. Η «Μάντζαρος» συνεχίζει στο θεμέλιο που η ίδια έθεσε, ώστε να αποτελέσει η μέρα αυτή, τη μέρα γιορτής για ολόκληρο το νησί μας.
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους Αρχιμουσικούς μας, στους διδασκάλους μας και σε όλους τους μουσικούς μας για το υπέροχο αποτέλεσμα.
Και του χρόνου να γιορτάσουμε τη μουσική ξανά με μουσική.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ιωαννης Τριβιζάς