Στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η θεσμική παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η ΝΟΔΕ Κέρκυρας, κατά την ομιλία του Προέδρου στο Βελλίδειο Εκθεσιακό Κέντρο, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Γιάννη Κοντό, ενώ παρευρέθησαν και πλειάδα άλλων στελεχών της ΝΔ από την Κέρκυρα.

Ο Πρόεδρος στην ομιλία του, σε μια κατάμεστη αίθουσα και με βασικό σύνθημα «Μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά», αναφέρθηκε στους έξι στρατηγικούς στόχους για την Ελλάδα του 2021, ενώ παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την διακυβέρνηση και την ανασύνταξη της Χώρας, με συγκεκριμένες τομές, σχέδιο και προτάσεις στο δημόσιο, στην ιδιωτική πρωτοβουλία, στην οικονομία, στην εγκληματικότητα, στην μείωση της φορολογίας, στην μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, στο κοινωνικό κράτος, στην ανεργία, στα εθνικά θέματα κλπ.

Μετά την ομιλία του Προέδρου, στα πλαίσια των λοιπών κομματικών δραστηριοτήτων, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, βρήκε την ευκαιρία να ανταλλάξει ενδιαφέρουσες απόψεις με τον Πρόεδρο και στελέχη της ΝΟΔΕ Ζακύνθου και με τον Πρόεδρο και στελέχη της ΝΟΔΕ Λευκάδας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος της Περιφέρειας μας.