Περιφέρεια Ι.Ν., κατόπιν αιτηματος των πρόεδρων τοπικών Κοινοτήτων και και των πολίτων προχώρησε σε απόφραξη και τον καθαρισμό των ρεμάτων στις περιοχες Καββαδάδες Αρμενάδες κ.α..

Μάλιστα η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καββαδάδων Αναστασία Λιουδάκη μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αρμενάδων Αντώνη Αυλωνίτη, ευχαρίστησαν εγκάρδια την ΠΙΝ μεσα απο την ανάρτηση της κ. Λιουδάκη στο facebook:

“Εκτός από το καθαρισμό του χωριού μας είχαμε και τον καθαρισμό των ρεμάτων Καββαδαδες – Αρμεναδες από την πολιτική προστασία της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Region of Ionian Islands Με εκπληκτικοί αποτέλεσμα ευχαριστούμε πολύ !!! Και συνεχίζουμε!!!”

Απο την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης κ. Μέλιτα Ανδρίωτη ανάρτησε στη σελίδα της τα εξής:

“Συνεχίζοντας την προσπάθεια ανταπόκρισης στα αιτήματα των πολιτών και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, προχωρήσαμε άμεσα στην απόφραξη και τον καθαρισμό των ρεμάτων, που είχαν χρόνια να καθαριστούν, στις περιοχές ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ και ‘ΑΙ ΛΙΑ’ των ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΡΜΕΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΒΒΑΔΑΔΩΝ που είχαν φράξει από φερτά υλικά και δημιουργούσαν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών.”