Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει η Πόπη Τσαπανίδου, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησής της από την τηλεόραση του OPEN.

Το καλωσόρισμα Τσίπρα στην Πόπη Τσαπανίδου

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Όπως ανέφερε ο κ. Τσίπρας: «Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.

Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας. Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη».

Η παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από το OPEN
Λίγη ώρα νωρίτερα, το OPEN ανακοίνωσε την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από την θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Το Ανοιχτό Κανάλι ευχαρίστησε την δημοσιογράφο, η οποία παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, για την προσφορά της «στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων».

Η ανακοίνωση του OPEN
«Το ΟΡΕΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτείται για προσωπικούς λόγους», αναφέρει το κανάλι. «Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων».