Ένα αξέχαστο αθλητικό διήμερο μόλις περασε και εξουθενωμενοι όλοι, αλλά απίστευτα γεμάτοι, μπορουμε με βέβαιοτητα να πουμε οτι οι εμπειρίες, οι γνώσεις και η ικανοποίηση που νιώθουμε μέσα μας είναι αυτά που υπερισχύουν της κούρασης!

62 αθλήτριες του συλλόγου μας “ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ” είχαν τη χαρά και την τιμή να εκπαιδευτούν και να προπονηθουν για 9 συνολικά ώρες σε 1 μισή μέρα, από την καλυτερη προπονητρια της Ευρωπης πανω στο αθλήμα του Cheerleading, η οποία προπονει την πρωταθλητρια στην Ευρωπη ομάδα ( free style pom) των Millenium Dancers της Αυστρίας!

•Πάμπολλα Μπράβο και συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδια που ακουραστα επιδόθηκαν στο σκληρό προγραμμα κι επέδειξαν υποδειγματική αφοσίωση κι αγάπη για το άθλημα μας ώστε να νιώθω για άλλη μια φορά απίστευτα υπερήφανη για τις αθλήτριες μας!

•Πολλα ευχαριστώ: στον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Συλλογο και ιδίως στον κ. Μαζη που προσφερθηκε να μας βοηθήσει φιλοξενώντας μας στους χώρους του κι αποδεικνύοντας έτσι το σεβασμό του στο άθλημα μας και τον αθλητισμό γενικότερα!

•Απο καρδιας ευχαριστώ στον Τάσος Μπούας που φρόντισε και φροντίζει παντα ώστε το άθλημα μας να έχει χώρο και δυνατότητες εξέλιξης!

•Υπόχρεη νιώθω για τους 4 φωτογράφους που εθελοντικά έτρεξαν να καλυψουν με το φωτογραφικό τους φακο το γεγονός, ώστε να μπορουμε να έχουμε το πλουσιο φωτογραφικό υλικό που θα αναρτηθεί συντομα!

• Πολλά μπράβο αλλά κι ευχαριστώ στους γονείς τόσων αθλητών που στηρίζουν τα παιδια τους υπομονετικά σε αυτό που αγαπουν, που συμβάλλουν με κάθε τρόπο στη σωστή αθλητική τους παιδεια και που με εμπιστευονται απόλυτα σε κάθε μου ενέργεια ή πρωτοβουλια!

Και φυσικά τον απόλυτο σεβασμο, εκτίμηση και ευχαριστώ σε αυτήν την προπονητρια Katharina Horky που δέχτηκε αμέσως με χαρά την προσκληση μου να έρθει από την Αυστρία για εμάς, που προσεφερε ανεκτίμητης αξίας γνώσεις στις αθλήτριες του συλλόγου μας και που, όπως είπε, νιώθει περηφανη για την πορεια αυτών των παιδιων!

Ο αθλητισμός είναι ένα τεράστιο μάθημα ζωής για τα παιδια μας σωματικά και πνευματικα με κυριο δίδαγμα: “θέλει επιμονή, σκληρή δουλειά, αρετή και τόλμη η επιτυχία”

Σας ευχαριστω ολους που συμβάλλετε έμπρακτα σε αυτό!

Καλή μας συνέχεια….