Ο Mike Hollingworth, πατέρας 4 παιδιών, πρόλαβε να ζήσει μόλις 8 μήνες με τον γιο του Sonnie. Ο 42χρονος Dj από το Γκρίμπσι της Μεγάλης Βρετανίας είχε το μωρό του στην αγκαλιά, το φίλησε για καληνύχτα του, του είπε σ’ αγαπώ και και ξάπλωσε να κοιμηθεί.

Ο 42χρονος πατέρας δεν ξύπνησε ποτέ. Πέθανε ήσυχα στον ύπνο του, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του Hollie Bridgewater, μην μπορώντας να πιστέψει ότι ο άνθρωπός της δεν είναι πια στη ζωή.

Το μόνο που την ανακουφίζει, όπως λέει η ίδια, σύμφωνα με την Mirror, είναι το γεγονός πως το τελευταίο πρόσωπο που κράτησε στην αγκαλιά του ήταν ο γιος τους Sonnie και εκείνος θα ζει για πάντα μέσα από το αγγελούδι τους.

«Ήταν δίπλα μου. Πέθανε ειρηνικά. Δεν πονούσε. Μου είπε ότι με αγαπάει και να μην ανησυχώ. Ο τελευταίος άνθρωπος που αγκάλιασε ήταν ο Sonnie και αυτό με παρηγορεί. Πονάει η καρδιά μου γιατί ο Sonnie είναι τόσο μικρός. Θα χάσει τα πρώτα του γενέθλια, τα πρώτα του Χριστούγεννα. Αυτό είναι επώδυνο. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ο Sonnie είναι ο απόλυτος σωσίας του. Του μοιάζει απίστευτα. Έχω τον Mike μέσα από τον Sonnie» είπε συντετριμμένη η κοπέλα για τον ξαφνικό χαμό του. Η ίδια παλεύει να είναι δυνατή για τα παιδιά.

Ο θάνατός του είναι τεράστιο σοκ για την Hollie που προσπαθεί ακόμα να συμβιβαστεί με την τραγωδία που τους χτύπησε αναπάντεχα την πόρτα.

«Δεν θα είμαι ποτέ πια η ίδια. Περιμένω ακόμα να μου κάνει έκπληξη…».

newsbeast